Випрямляч для волосся професійний TICO Professional Laser Ion Graphit (100017)

Випрямляч для волосся професійний TICO Professional Laser Ion Graphit (100017)
Наявність: Є в наявності
Є на складі
TICO Professional Виробник: TICO Professional
Оплата
При отриманні (накладним платежем) або онлайн на сайті
Оригінальні товари
Гарантія
500 днів!
Обмін/повернення
Протягом 30 днів!

Знижка 10%!

Кількість акційних товарів обмежена

1503.00 грн. 1670.00 грн.

Опис Випрямляч для волосся професійний TICO Professional Laser Ion Graphit (100017)

Найпопулярніший професійний вирівнювач для волосся TICO Professional тепер випускається в новому популярному кольорі Graphite. Поєднання графітового та платинового кольорів надають моделі витонченності та преміального зовнішнього вигляду. Новинка також має нові можливості та технології, про які ми розповімо нижче.

Утюжок TICO Professional Laser Ion Graphit (100017) оснащено пластинами з новітнім титановим покриттям технології Platinum Diamond. Наявність алмазної пудри у складі титанового покриття сприяє покращеній зносостійкості покриття та його стійкості до високих температур. Гладенька поверхня титана та його природні властивості вивільняти негативні іони під час нагрівання сприяють отриманню блиску волосся після випрямлення. Завдяки такому сучасному рішенню Ваша щоденна робота з вирівнювачем стане більш ефективною та швидкою. Красивий платиновий колір пластин надає інструменту розкоші та обов'язково приверне увагу Ваших відвідувачів.

Пластини моделі Laser Ion Graphit (100017) оснащено плаваючою системою. Пластини рухомі лише з одного краю, чого достатньо для забезпечення рівномірного тиску на волосся,  а також для більш зручної роботи при завивці на утюжок. Розмір пластин залишився попереднім - 24 х 110 мм.


Випрямляч Laser Ion Graphit оснащено системою іонізації Laser Ion, яка надійно захищає Ваше волосся під час роботи з вирівнювачем. Іонний випромінювач з перших секунд роботи щипців генерує мільйони негативних іонів, які, насичуючі волосся, стимулюють кутикулу до закриття, що сприяє збереженню природної вологи волосся. Знімаючи статику, іонізація робить волосся більш м'яким та слухняним, надаючи йому блиску та шовковистості.

Керування пристроєм здійснюється завдяки новітній електроніці з цифровим дисплеєм, на якому виводиться обраний режим роботи утюжка. Діапазон робочої температури регулюється в межах від 130 до 230 градусів Цельсія з кроком в 10 градусів. Коли прибор розігрівається, то дисплей блимає, сигналізуючи користувачу, що йде процес розігріву. Температура завжди відображається на LCD дисплеї з зеленою підсвіткою.


Розташування елементів керування дуже вдале, а спеціальна конструкція кнопок не дозволить випадково збити температуру нагріву. Варто зазначити, що модель комплектується м'яким 2.5 метровим шнуром з обертанням на 360 градусів. Система блокування щипців дозволяє зафіксувати пластини для зручного транспортування, а також зменшити ризики отримати випадковий опік в процесі охолодження прибору.


Особливості моделі Laser Ion Graphit (100017):

Потужність 40 Вт
Пластини з титановим покриттям технологією Platinum Diamond
Розмір пластин 110 x 24 мм
Плаваюча система пластин
Цифрове управління з LCD дисплеєм
Регулювання температури від 130 до 230 C
Система іонізації LASER ION
Гнучкий професійний шнур з обертанням 2.5 метри
Округлий дизайн
Можливість підкручувати волосся

Характеристики Випрямляч для волосся професійний TICO Professional Laser Ion Graphit (100017)

Характеристики
Гарантійний ремонт 500 днів
Довжина шнура 2,5 м
Потужність 45 Вт
Розмір пластин 24x110 мм
Тип Для випрямлення і завивки
Покриття Титан з алмазною пудрою
Серія Laser Ion
Захист волосся Високий
Антистатичний ефект Є
Терморегулятор Електронний
Тип пластин Довгі
Особливість С лазерно-іонним випромінювачем
Плаваючі пластини Так
Температурний режим 130-230 C
Опис
Код товару 100017

Відгуки Випрямляч для волосся професійний TICO Professional Laser Ion Graphit (100017)

спасибо все хорошо. Я в восторге от утюжка. Хороший сервтс в вас и приятные операторы доставка быстро в Днепр

В описі бачив що є терморегуоятор, є лазерна система, є титанове покриття та ще захисне щось алмазне. Прийшло. Отримав. Все якісне (замовляв разом з поойкою). Дівчатка задоволені!

Утюжоком довольна. Из трех похожим моделей выбрала именно эту из за самого защитного покрытия с алмазной крошкой в отличии от просто керамик и титан.

Велике дякую консультанту за пораду. Написала в вайбер з проханням допомогти обрати вирівнювач і це була приємна бесіда з ефективним вибором, бо мені дуже подобається цей вирівнювач, якісно витягує та волосся сяє і приємне м‘яке на дотик! Ще раз дякую!

Спасиба, выравнивает хорошоо очень довольна и волоссы блястят

Написати відгук

Рекомендовані товари

Корисна інформація

Читати далі... Корисна інформація